Analize

Va rugam sa ne scuzati nu tacem cand plagiati!

2 iulie 2012

Ceea ce vezi nu este adevarat, iti spun eu cum sta treaba! Lasa justitia, lasa comisiile, ce crezi ca tu stii sa citesti? Ai diploma ca stii sa citesti o lucrare de drept? Specialistii trebuie sa spuna ca albul e alb, ca negrul e negru. Politicienii nostril ne vor tacuti, ascultatori, docili. Cand ne exprimam primul lucru este sa trimita jandarmii, acesti infractori in uniforma! Minciuna si manipularea mana in mana cu amenintarea si violenta.

Suntem suficient de maturi, au trecut 22 de ani, am invatat sa spunem NU! E plagiat, ai copiat! Si inca cum! Plagiatorii rad de el, cel mai prost plagiat, cuvant cu cuvant. Pana si concluziile sunt copiate. Cata originalitate! E mandru de teza lui asa cum interlopii sunt mandrii de tepele date!

Am strigat mii de oameni ca vrem schimbarea clasei politice! Unii au cedat si s-au USL-izat, altii au obosit, altii s-au speriat. Noi suntem inca aici. Avem astazi SOLUTIA perfect legala pentru a scapa de actuala clasa politica si slugile lor care au infectat institutiile de stat. Eliminarea plagiatorilor din functiile public ear insemna un inceput pentru reconstructia statului! Sistemul corupe oamenii si oamenii intra in sistem pentru capatuiala, un cerc vicios care presupune schimabrea sistemului si a oamenilor din sistem.

Stigmatizati plagiatorii!

About the author

admin