Analize

Stim cine ne reprezinta?

28 iunie 2012

Pe umerii romanului a fost aruncata cea mai grea problema! Cine sa ne reprezinte la Consiliul European? O fi subiectiva, o fi predicativa? Daca la Ministerul Educatiei problema a fost transata pe stilul merge si asa … si asa, la batrana Europa nu mai tine carpeala. Nu ca ei nu au mai vazut din astea, dar nu mai au scaune. Acolo vedem in Realitate prin Antena in Romania cum sta treaba cu lupta pentru scaun. Care sunt regulile jocului? E o singura regula: nu exista reguli! Arbitru avem? Cica era Curtea Constitutionala, dar alegerile bat la usa, poate bate si procurorul, nu mai luam arbitrul in seama ca e corupt. Acum cateva luni nu era corupt? Ba da, dar nu conteaza. Unul fuge spre Bruxelles cu alai, invitatie, a luat cu el cheia de la Monitorul Oficial, nu inainte de a-l fereca. Altul tace si face, o fi plecat, n-o fi plecat? Nu stie nimeni. Adica … romani tineti tembelizoarele deschise!

Noi ce stim? Stim cine NU ne reprezinta! Nici Basescu, nici Ponta nu ne reprezinta. Pentru ca poporul roman, cetatenii Romaniei nu sunt o GASCA! Ei reprezinta gastile lor de raufacatori cu gulere albe. Nu merg acolo pentru interesul national sau interesul cetateanului, ei merg acolo pentru ca da bine in campania electorala de la toamna, cine prinde scaunul de la Bruxelles, apare in poze cu mai marii Europei, da interviuri, declaratii la sosire cu zeci de televiziuni, de ziaristi. Nu prinzi trenul la toamna, te prind altii din urma!

Noi nu vrem ca subiectiva sa fie predicativa si nici ca predicativa sa fie subiectiva! Vrem anularea lor, vrem pedepsirea vinovatilor!

George Epurescu – Romania fara ei

About the author

admin