Analize

Presa română plină de minciună

21 iulie 2012

Mai e o saptamână până la referendum. Ce vedem zilnic la televizor? Aceeași mizerie! Aceleași triste fețe PDL-isto USL-iste. Referendumul este despre cetățeni și despre exercitarea suveranității poporului. Nu este despre USL si despre PDL. Ne-am săturat de ei!

Cetățenii care am demonstrat in Piața Universității, in Piețele din țară, vrem să fim auziți. Noi am declanșat valul schimbărilor și presa vânduta partidelor, aceste haznale pentru scursurile care de zeci de ani au distrus țara, care au călcat în picioare demnitatea și bunul simț al românilor, blochează din nou vocea cetățenilor. Le e frică de popor, le este frică de oamenii care au ieșit în stradă. Suntem cenzurați, ideile noastre nu sunt pe placul partidelor si camarilelor lor. Ei nu vor ca oamenii să discute, să dezbată, să înțeleagă.

Suntem trimiși la culcare, pentru că am înțeles mai bine decât ei, pentru a câta oară, că poporul este suveran si exercitarea suveranității nu poate fi îngrădită nici de către Curtea Constituțională și nici de către UE. Am ieșit în stradă, stim ce drepturi avem, presa acoperă incălcările grave ale Constituției prin talk-show-uri desuete.

Pragul de participare și invalidarea Referendumului sunt NECONSTITUȚIONALE!

George Epurescu

About the author

admin