Analize

Pe ce au pus mana, au distrus

3 iulie 2012

Campania a inceput neoficial prin dezvaluirea plagaitului lui Ponta. Mai sunt cateva luni, nimic nu e transat, Basescu a recuperat teren pentru PDL si pseudo miscarile de dreapta initiate de vagi intelectuali de cafenea. Sustinatorii lor ies in strada sa ceara demisia plagiatorului, striga ca e lovitura de stat! Dar, astea sunt lucruri noi? Le-am mai trait de cateva ori, chiar recent. Este trecerea de la o dictatura la alta. Joc periculos, in toamna sunt alegeri, din razboiul USL-Basescu ar trebui sa castige al treilea. Cine e al treilea? Pai, Cetateanul! Nu ne opreste nimic sa strigam USL si PDL aceeasi mizerie! E adevarat! Si-au bagat coada in toate institutiile de stat si le-au stricat, le-au impostorizat. Au distrus prin rotatie Educatia, au umplut armata de impostori superiori, politia e golita de profesionisti, au sprijit insa Jandarmeria, aceasta Militie veritabila. Noua ne mai ramasese protestul, ne ramasese Piata Universitatii, ne ramasese constiinta noastra, puterea de a lupta. Anastase a furat asa cum Ponta a plagiat, nu exista dubii! Pierderea puterii inseamna o posibila puscarie. Acum vor sa protesteze, sa organizeze mitinguri! PDl-istii fac miting de protest. Vor sa distruga si ideea protestului, vor sa ne ia noua, cetatenilor, dreptul de a protesta, il confisca. Hotii de ieri devin peste noapte persecutati politic! Nu mai au cum sa-si spele imaginea in fata oamenilor, tezele plagiate si titlurile cumparate nu mai ajung, nu mai valoreaza nimic. Vor sa acapareze si ultima reduta de moralitate: fostii detinuti politici. Nu, Nastase Adrian nu e detinut politic! E detinut de drept comun!
Toti au furat, sa plece, dar cine vine in loc! In locul cui? In locul unui infractor? Sa vina un om cinstit. Unul necontaminat de cumetria politico-infractionala, oameni de caaracter, cu o meserie, cu rezultate, oameni seriosi. Au incercat sa distruga orice amenintare la adresa scaunelor lor. Au incercat sa distruga idea de candidat independent. La locale am vazut incepand din Bucuresti si pana la Mangalia, tot felul de fosti membri de partid deveniti INDEPENDENTI. Independenti sustinuti de partide. Dar pana la toamna putem construi, stim clar ce nu trebuie facut, am invatat din lectia celor 22 de ani.
Ei joaca un film pentru 22 de milioane de spectator. Nu s-a schimbat nimic in Parlament, doar majoritatea. Au fost alegeri? Nu, e o reasezare a ciolanului si nu e prima data, intre ei sunt ca fratii! De noi le este frica! Si de toamna care vine!

About the author

admin