Analize

Legitimitatea plagiatului

29 iunie 2012

„Avem legitimitate!” Strigau in cor pesedisti si penelisti. Legitimitate! Legitimitate = Însușire a ceea ce este legitim (DEX). Cuvantul de ordine este LEGE! Nu aveti legitimitate pentru a jefui! Campania electorala a inceput de facto cand Ponta a devenit prim ministru. Acuzatiile directe, injuriile nu mai fac rating in ochii electoratului. Presedintele jucator, joaca. Asistam la lovitura de gratie data PSD-ului, decapitarea iminenta! PSD-ul nu are alta persoana sa preia conducerea partidului. Toti se lovesc de plagiate, titluri cumparate, incompatibilitati, averi ce nu pot fi justificate si cel mai important, dosare! Decapiatrea caracatitei PSD nu putea fi facuta din tara. In tara totul este contestat, lipsit de credibilitate, de moralitate. Nici doctoratul nu confera credibilitate si moralitate. un cerc vicios in care plagiatorul isi confirma singur statutul. Nu e nici un dubiu asupra denuntatorului, cum nu este nici asupra plagiatului. Base a dat ordinul! Miclea a ticluit in amanunt strategia. Funeriu l-a executat. Revista Nature a spus Verdict: PLAGIAT!

Tot felul de neica nimeni au sarit sa-l sustina pe Ponta. Dar ce e de sustinut? In mediul academic minciuna are picioare foarte scurte. Nu e nevoie de comisii, de instante, plagiatul se constata si plagiatorul este exclus! Plagiatul este cancerul mediului academic. Abordarea plagiatului si a plagiatorului va fi mereu agresiva, Plagiatorul este celula canceroasa maligna. Daca deciziile Curtii Constitutionale se discuta indelug si se vorbeste despre politizare, daca religiile lumii sunt puse in discutie, revista Nature nu poate fi banuita de partizanat, ea este pentru mediul academic si cercetarea stiintifica mai mult decat Biblia pentru crestini, mai mult decat Coranul pentru musulmani. Orice om de stiinta vrea sa publice in Nature. Dupa Nature mai exista doar premiul Nobel.

De ce vrea un politician sa se amestece cu oamenii de stiinta, cu mediul academic? Demnitatea nu este girata de titlul de doctor. Cuvantul demnitar vine de la demnitate. Demnitatea inseamna respect, respectul fata de tine, fata de oameni, inseamna moralitate, integritate, consecventa, verticalitate. Demnitatea demnitarilor romani este un strat gros de diplome si titluri false.

Oficial, nu ne merge bine! Romania este o tara administrata de hoti!

George Epurescu

About the author

admin